Gezondheid Tamara

Tamara is ons contactpersoon in Paicu, Moldaviƫ, Ze betekend veel voor de locale bevolking en de kerk in Paicu. Deze week kregen we echter bericht dat het met haar gezondheid niet zo goed gaat. We delen graag de zorgen met jullie en vragen haar op de dragen in jullie gebeden.

EN “Good morning, hope you are doing well! I wanted to let you know that yesterday I was to the doctor neurologist and I discovered very serious problems with my head. The last weeks I had headache and I did the scan of my brain and I founded that I have tension in my brain and also What I am sad for is that the cist I had in my jaw is back it has 3 cmtr and I need urgent to fly to Germany for another urgent operation. I need an confirmation from the clinic and I plan on the 2nd November to fly to Frankfurt. Please pray for me have a good day!
Please let everyone from the team to know and please pray for me!”

NL “Goedemorgen, hoop dat het goed met je gaat! Ik wilde je laten weten dat ik gisteren naar de dokter/neuroloog ben geweest en ik zeer ernstige problemen met mijn hoofd heb ontdekt. De afgelopen weken had ik hoofdpijn, er is een scan van mijn hersenen gemaakt en de conclusie is dat ik spanning in mijn hersenen heb. Waar ik ook verdrietig over ben is dat de cist die ik in mijn kaak had terug is, hij is nu 3 cm en het is nodig dat ik naar Duitsland vlieg voor een nieuwe spoedoperatie. Ik heb een bevestiging van de kliniek nodig en ik ben van plan op 2 november naar Frankfurt te vliegen. Bid alstublieft voor mij, een fijne dag!
Laat het iedereen van het team weten en bid alsjeblieft voor mij!”

Wegens Corona is het echter nog maar de vraag of de operatie door kan gaan. We willen jullie dan ook vragen om Tamara en de verdere gemeente in Paicu op te dragen in gebed. Juist in deze tijd, als bezoeken moeilijker is, is het des te belangrijker om onze vrienden niet te vergeten.

Deel dit bericht

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Meer berichten

Update

2020 Coronaupdate

Wat hadden we er zin in! In de zomer van 2020 zouden we weer met een mooie groep jongeren naar Paicu. We hebben lang geprobeerd

Lees verder

Jezelf onderzoeken aan de hand van de bijbel?

Ga met ons mee!

small_c_popup.png

Neem contact op

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten

small_c_popup.png

Steun onze projecten

Draag je ons werk een warm hart toe en wil je je steentje bijdragen? Dat kan doormiddel van een donatie.

Wij zorgen persoonlijk dat het geld goed besteed word, en geven via onze blogs regelmatig een update over de projecten.

Een donatie doen kan via de volgende gegevens:

IBAN: NL 53 RABO 0129 9195 43

TNV: CHR. GER. KERK ICHTHUS

Liever eerst contact? Mail dan naar info@young-urk.nl.